Změna v přihlašování do soutěže.

Právě jsme zprovoznili nový způsob přihlašování do scénáristické soutěže formou on-line formuláře. Rozšiřujeme tak funkčnost nových webových stránek z první poloviny letošního roku.

Formulář naleznete přímo na našich stránkách v záložce Přihlášení scénáře. Uživatelsky přívětivý a intuitivní formulář nahrazuje původní formuláře žádosti o poskytnutí nadačního příspěvku pro Hlavní kategorii a kategorii Hvězda zítřka. Formulář je nyní společný pro obě kategorie, stačí si zvolit vybranou kategorii. Přihlášení je jednodušší a rychlejší i pro skupinu spoluautorů, za které podává žádost pouze jeden z nich. Podmínky soutěže a další podrobnosti jsou uvedeny v Pravidlech pro poskytování nadačních příspěvků. Před zahájením vyplňování on-line formuláře doporučujeme připravit si potřebné údaje a přílohy v definovaném formátu, tj. především scénář s úvodní autorskou explikací (jeden soubor) v *.pdf formátu, případně další nepovinné přílohy. Doba pro vyplnění formuláře je limitována časem přibližně 40 minut. Úspěšné odeslání žádosti je potvrzeno ihned přímo na webových stránkách.

O zaregistrování scénáře do soutěže jsou autoři informování po zpracování všech došlých žádostí přibližně v polovině března na e-mailovou adresu uvedenou v žádosti. Potvrzení o registraci obdrží také všichni spoluautoři scénáře. Rádi vám pomůžeme s přihlášením soutěžního díla a zodpovězením dotazů, pište na info@filmovanadace.cz.